Cartea cu retete.Retete culinare. Mancaruri traditionale

Termeni de folosire

Va rugam sa cititi cu atentie! Termenii si conditiile de folosire ale acestui site pot fi modificate la anumite intervale de timp fara nici o notificare catre dvs, de aceea este necesar ca dvs sa verificati cu regularitate aceasta pagina si sa va asigurati ca sunteti pe deplin de acord cu termenii si conditiile acestui site. Catre aceasta pagina cu termeni si conditii exista link din toate paginile site-ului. In cazul in care nu acceptati sau nu sunteti in intregime de acord cu termenii si conditiile de mai jos va rugam sa NU utilizati acest site. Prin utilizarea site-ului CarteacuRetete.ro va declarati acordul dvs deplin cu termenii si conditiile de mai jos.
 
1. Protejarea informatiilor
 
Conform politicii noastre de protejare a informatiilor, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor portalului nostru. Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.
 
2. Continut  
                                                                                      
Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "continut"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu CarteacuRetete.ro  , sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public in cardul portalului pus la dispozitie de CarteacuRetete.ro .
CarteacuRetete.ro   nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis prin indermediul serviciilor din cadrul portalului si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Intelegeti ca prin folosirea portalului, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent. Utilizarea site-ului CarteacuRetete.ro  este permisa numai cu respectarea termenilor si conditiilor si a regulilor privind adaugarea anunturilor. Se interzice in mod expres generarea de trafic artificial sau in limite nerezonabile pe acest site. Se interzice in mod expres preluarea (copierea) anunturilor publicate pe acest site. Sunteti de acord sa nu folositi portalul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:
 
a) incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator;
b) intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod;
c) pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al CarteacuRetete.ro  , lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a portalului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie;
d) falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul portalului;
e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f) incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert;
g) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
h) interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la portal, sau sa incalce orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente ale retelelor conectate la portal.
 
3. Modificari ale serviciului  
 
CarteacuRetete.ro   isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca CarteacuRetete.ro   nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul portalului si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive. CarteacuRetete.ro   isi rezerva dreptul de dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul portalului www.CarteacuRetete.ro  si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile portalului. Mai mult, CarteacuRetete.ro   nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului. CarteacuRetete.ro   isi rezerva dreptul de a sterge anunturi fara o notificare sau justificare prealabila. De asemenea, ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul la site al adreselor IP de pe care consideram ca s-a abuzat. 
 
4. Publicitate si Promotii
 
CarteacuRetete.ro   ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul portalului. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul portalului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii. CarteacuRetete.ro   nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale portalului. Prin agrearea termenilor prezentelor conditii sunteti de acord sa primiti din  partea portalului CarteacuRetete.ro   periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale. 
 
5. Legaturi  
 
Portalul poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece portalul CarteacuRetete.ro   nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca portalul CarteacuRetete.ro   nu este responsabil de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca CarteacuRetete.ro   nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse. Pentru intrebari si sugestii va rugam sa ne contactati: contact@carteacuretete.ro.
 
6. Semnalari
 
Daca vedeti pe site un anunt care incalca interdictiile din regulile de adaugare, il puteti semnala la contact@carteacuretete.ro.

7. Date personale

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, CarteaCuRetete are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati accesand site-ul si/sau completand formularele disponibile pe site.

Orice persoana care acceseaza si utilizeaza site-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca CarteaCuRetete sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate.

Inregistrarea in baza de date carteacuretete.ro se face prin completarea formularelor diponibile pe site. Informatiile furnizate benevol in aceste formular trebuie sa fie corecte si complete, iar in cazul furnizarii unor date false sau incomplete, CarteaCuRetete isi rezerva dreptul de refuza si sterge aceste date.

Ca utilizaror al site-ului carteacuretete.ro, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de utilizare a site-ului si veti fi direct raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu carteacuretete.ro.

Accesand si utilizand site-ul carteacuretete.ro, CarteaCuRetete poate obtine anumite informatii despre dumneavoastra, de ex: numele, prenume, adresa, numarul de telefon, adresa de email, informatii despre domeniile de interes personal.

Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare.

Datele furnizate vor fi colectate si procesate de catre CarteaCuRetete in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului carteacuretete.ro, pentru activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing(inclusiv marketing direct), de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a comportamentul consumatorului si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre CarteaCuRetete, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea utilizatorilor.

Prin urmare, toate datele oferite de orice persoana prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe site vor putea fi colectate si prelucrate de catre CarteaCuRetete, putand fi folosite de catre acesta. In anumite situatii, autoritatile, conform prevederilor legale in vigoare, pot solicita ca CarteaCuRetete sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui persoane.

Orice persoana, conform Legii nr. 677/2001  are dreptul:
- de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
- de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare;
- de acces, de interventie asupra datelor furnizate;
- de a nu fi supus unei decizii individuale;
- de a se adresa justitiei.

Totodata, orice persoana care utilizeaza si acceseaza site-ul carteacuretete.ro, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.
Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, orice persoana poate sa solicite in orice moment prin trimiterea unui email la adresa contact@carteacuretete.ro, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.


Viziteaza si
www.piatapenet.ro - www.parintispeciali.ro