Retete culinare din categoria Supe ciorbe borsuri. Cartea cu retete

Bors
Ingrediente
Reteta este pentru 5 litri de bors.
20 g drojdie de bere
250 g malai superior
500 g tarate de grau
100 g paine neagra

Ciorba de somn
Ingrediente
Reteta este pentru 10 portii
1000 g somn(corp) sau file de somn
200 g morcovi
200 g patrunjel sau postarnac
100 g telina
200 g ceapa
[...]

Ciorba de legume cu crutoane de carne de vita
Ingrediente
Reteta este pentru 10 portii.
470 g carne de vita
200 g morcovi
100 g telina
100 g patrunjel
150 g ceapa
[...]

Ciorba de rosii cu crutoane de carne de pui
Ingrediente
Reteta este pentru 10 portii
850 g pui(carne fara os)
1500 g rosii
150 g morcovi
150 g ceapa
150 g telina
[...]

Ciorba ardeleneasca cu rasol de porc
Ingrediente
Reteta este pentru 10 portii.
950 g rasol de porc cu os
150 g patrunjel-postarnac
150 g morcovi
150 g ceapa
150 g telina
[...]

Ciorba A La Grec din tacam de curcan
Ingrediente
Reteta este pentru 10 portii.
1000 g tacam de curcan
150 g morcovi
150 g patrunjel
150 g telina
150 g ceapa
[...]

Ciorba A La Grec cu pulpa de porc
Ingrediente
Reteta este pentru 10 portii.
700 g carne de porc
150 g morcovi
150 g patrunjej
150 g telina
150 g ceapa
[...]

Ciorba A La Grec cu crutoane de carne de pasare
Ingrediente
Reteta este pentru 10 portii.
850 g pui-carne fara os
150 g morcovi
150 g patrunjej
150 g telina
150 g ceapa
[...]

Supa de oase
Ingrediente
1350 g oase cu maduva si sita
2000 g oase fara maduva si sita
250 g morcovi
250 g ceapa
350 g telina radacina
250 g patrunjel sau postarnac
[...]
www.piatapenet.ro - www.parintispeciali.ro