Cartea cu retete.Retete culinare. Mancaruri traditionale

Detalii reteta

« Inapoi la lista

Crap pescaresc


Ingrediente
Reteta este pentru 5 portii
700 g crap fara cap
25 g usturoi
100 g ardei gras
25 ml pasta de tomate
200 g rosii proaspete
cimbru
50 ml vin alb
25 g patrunjel verde
piper
sare

Mod de preparare
Crapul se curata si se portioeaza in 5 bucati. Ardeiul curatat se taie fsii. Rosiile se oparesc,se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Patrunjelul si usturoiul se taie marunt.
Bucatiile de crap se aseza intr-o tava cu 50 ml ulei,cimbru si putin piper , se introduc la cuptor si se frig. Se adauga ardeiul gras,25 ml ulei,rosiile,pasta de tomate,usturoi,piper si se introduce din nou tava in cuptor circa 30 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vinul.

Mod de servire
Se serveste cald sau rece cu patrunjel verde deasupra

Timp de preparare: 1 ora




« Inapoi la lista


Viziteaza si
www.piatapenet.ro - www.parintispeciali.ro