Cartea cu retete.Retete culinare. Mancaruri traditionale

Detalii reteta

« Inapoi la lista

Ciorba A La Grec cu crutoane de carne de pasare


Ingrediente
Reteta este pentru 10 portii.
850 g pui-carne fara os
150 g morcovi
150 g patrunjej
150 g telina
150 g ceapa
75 g orez
200 g smantana
3 galbenusuri
50 ml ulei
sare de lamaie
30 g patrunjel verde
30 g marar
sare deupa gust

Mod de preparare
Orezul se fierbe in apa clocotita ,se scurge. Ceapa se curata si se taie marunt. Sarea de lamaie se dizolva in apa.
Carnea se fierbe in apa cu sare, dupa ce incepe sa fiarba se adauga ceapa. Zarzavatul se inabuse in ulei cu adaos de apa si se introduc in vasul cu ciorba inainte cu 15 minute de a fi fiarta carnea. Carnea fiarta sa scoate si se taie cuburi. In ciorba se adauga orezul si galbenusurile care se amesteca inainte intr-o cana cu smantana. Se mai fierbe 5-10 minute. Se adauga sarea de lamaie.

Mod de servire
Se serveste calda cu crutoane de carne si verdeata deasupra.

Timp de preparare: 1 - 2 ore




« Inapoi la lista


Viziteaza si
www.piatapenet.ro - www.parintispeciali.ro