Cartea cu retete.Retete culinare. Mancaruri traditionale

Detalii reteta

« Inapoi la lista

Crema de ciuperci cu pasare si smantana


Categorii: Mancaruri cu carne, Pui,

Ingrediente
Reteta este pentru 5 portii.
200 g carne de pui
100 g ciuperci conserva
50 g unt
25 g faina
50 g ceapa
100 g smantana
1 galbenus
sare dupa gust

Mod de preparare
Ciupercile se taie lamele. Ceapa se curata si se taie felii. Faina se dizolva in supa.
Se pune carnea la fiert in apa cu sare.Dupa ce incepe sa fiarba se adauga ceapa si se continua fierberea. Dupa fierbere carnea se dezoseaza si se taie crutoane. Se adauga faina,se continua fierberea circa 20 minute.
Ciupercile se soteaza in 1/2 cantitatea de unt. Separat intr-o cana se pune galbenusul si se amesteca cu smantana. In supa pasata se adauga galbenusul cu smantana ,ciupercile si pasarea crutoane.Se mai fierbe 5-10 minute. Se adauga restul de unt.

Mod de servire
Se serveste cald .

Timp de preparare: 1 ora si 30 minute




« Inapoi la lista


Viziteaza si
www.piatapenet.ro - www.parintispeciali.ro