Cartea cu retete.Retete culinare. Mancaruri traditionale

Detalii reteta

« Inapoi la lista

Sos bolognez


Categorii: Sosuri, Vitel,

Ingrediente
250 g carne de vita
100 g ceapa
25 ml pasta tomate
25 ml sos ketchup
150 ml supa de oase
50 ml vin rosu
25 g unt
25 ml ulei
cateva foi de dafin
3 g piper macinat
sare

Mod de preparare
Carnea se curata de pielite si se taie bucati.Ceapa se curata si se taie felii Pasta tomata si sosul ketchup se dizolva in putina apa rece .
Carnea impreuna cu ceapa se trec prin masina de tocat cu sita rara. compozitia rezultata se inabusa in ulei cu [reteta :973:supa de oase ] ,se condimenteaza,se adauga pasta tomata si sosul ketchup dizolvat si se continua fierberea inca 15 min. Cand carnea e fiarta se adauga vinul si untul. Se pastreaza la cald in bain-marie.

Mod de servire
Se serveste cald la diferite preparate din paste fainoase si legume.

Timp de preparare: 2 - 3 ore




« Inapoi la lista


Viziteaza si
www.piatapenet.ro - www.parintispeciali.ro