Cartea cu retete.Retete culinare. Mancaruri traditionale

Detalii reteta

« Inapoi la lista

Crochete cu cascaval


Ingrediente
Reteta este pentru 10 portii
175 g cascaval
50 g margarina
1 ou
100 ml ulei
50 g faina
200 g lapte
piper macinat dupa gust
sare dupa gust

Ingredientele prin care se dau crochetele inainte de a fi praijte
50 g faina
1 ou
30 g pesmet

Mod de preparare
Se rade cascavalul . Laptele se fierbe si se raceste.
Intr-o tava se topeste margarina si se pune faina dizolvata in 100 ml lapte rece amestecand continuu. Se adauaga 100 ml lapte si se cotinua fierberea cca 10 min. Se ia vasul de pe foc se adauga oul ,se amesteca si se pune cascavalul ras si piper.
Din compozitia obtinuta se fac crochete lungi de circa 4-5 cm si cu diametru de 2 cm. Se trec apoi prin faina ou si pesmet si se prajesc.

Mod de servire
Se servesc calde.

Timp de preparare: 30 minute




« Inapoi la lista


Viziteaza si
www.piatapenet.ro - www.parintispeciali.ro