Cartea cu retete.Retete culinare. Mancaruri traditionale

Detalii reteta

« Inapoi la lista

Cosulete de champinion umplute cu brocoli


Ingrediente
1 brocoli
ciuperci champinion 1 kg mai mari
maioneza de post(eu fac din faina cu apa,mustar si suc de lamaie)
sare
ardei rosu
ulei de masline
2 fire ceapa verde

Mod de preparare
Se spala ciupercile si se curata ,se scot coditele si se sareaza apoi se prajesc in putin ulei de masline pe ambele parti cate-va minute 3-4 si pe o parte si pe alta.Se scot si se lasa sa se scurga de sucul ce il lasa ciupercile (din coditele ramase se pot face un pilaf sau o tocanita)

Brocoli se fierbe(eu le fierb pe aburi) apoi se toaca si se amesteca cu maioneza de post si ceapa tocama marunt si putina sare

Se umplu ciupercile cu cate 2 lingurite de compozitie de brocoli sa fie cu burtica pline bine ,apoi se decoreaza

Mod de servire

Timp de preparare:




« Inapoi la lista


Viziteaza si
www.piatapenet.ro - www.parintispeciali.ro