Cartea cu retete.Retete culinare. Mancaruri traditionale

Detalii reteta

« Inapoi la lista

Ghiveci de legume


Categorii: Mancaruri cu legume,

Ingrediente
morcovi, ardei grasi, mazare, fasole verde, bame, conopida, telina, rosii, vinete, dovleci, ceapa si verdeata.

Mod de preparare
Legumele se curata, se spala si se taie in cuburi sau in bucati, dupa care se calesc pe rand, cate putin intr-o tigaie cu ulei. In uleiul ramas dupa scoaterea ultimelor legume putin rumenit, se pune la prajit ceapa taiata marunt si dupa ce s-a calit putin se stinge cu suc de rosii sau cu bulion de rosii dizolvat in apa calda si daca este nevoie se mai adauga apa calda si se lasa sa dea in fiert 5-6 minute. apoi se adauga legumele calite si cele fierte (conopida, fasolea verde, mazarea, bamele), verdeata, piper si sare dupa gust si toate impreuna se mai lasa pe foc pana dau bine in fiert.

Mod de servire

Timp de preparare:




« Inapoi la lista


Viziteaza si
www.piatapenet.ro - www.parintispeciali.ro