Cartea cu retete.Retete culinare. Mancaruri traditionale

Detalii reteta

« Inapoi la lista

Salata de vinete cu maioneza


Categorii: Aperitive, Vinete,

Ingrediente
1/2 kg vinete;
1 ceapa de marime potrivita, tocata;
maioneza
sare de mare si piper, dupa gust.

Mod de preparare
1. Se pune in functiune cuptorul si se incalzeste la foc potrivit.

2. Se taie vinetele in doua sau trei locuri si se pun pe gratarul din cuptor sau intr-o tigaie si se lasa 20-30 de minute, adica pana cand devin moi. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.

3. Se curata vinetele de coaja. Se pun intr-un vas si mixeaza cu blenderul. Se adauga maionezaapoi ceapa tocata.
Se pune la rece si dupa o ora poate fi servita.

Mod de servire

Timp de preparare:




« Inapoi la lista


Viziteaza si
www.piatapenet.ro - www.parintispeciali.ro