Cartea cu retete.Retete culinare. Mancaruri traditionale

Detalii reteta

« Inapoi la lista

Macaroane cu creveti


Ingrediente
450-500 g creveti curatati si decorticati, fierti
2 cani macaroane scurte, fierte si scurse de apa
115 g branza, taiata cubulete
1/2 cana telina, taiata cubulete
1/4 cana ardei gras, taiat cubulete
2 linguri ceapa, tocata
1/2 cana maioneza sau sos pentru salata
1/2 cana smantana
2 linguri otet
3/4 lingurita sare

Mod de preparare
1. Intr-un vas de dimensiuni mari, pune crevetii, macaroanele, branza, telina, ardeiul gras si ceapa. Amesteca bine.
2. Incorporeaza si celelalte ingrediente, dupa care amesteca intreaga compozitie.
3. Acopera si lasa la rece.
4. Inainte de a servi macaroanele cu creveti, amesteca bine intreaga compozitie. In functie de preferinte, poti servi macaroanele in boluri cu pat de salata verde. Orneaza preparatul cu inele de ardei gras

Mod de servire

Timp de preparare:




« Inapoi la lista


Viziteaza si
www.piatapenet.ro - www.parintispeciali.ro