Cartea cu retete.Retete culinare. Mancaruri traditionale

Detalii reteta

« Inapoi la lista

Drob de miel


Ingrediente
Reteta este pentru 10 portii
1400 g organe si prapur de miel
100 g ceapa
250 g ceapa verde
4 oua
piper macinat dupa gust
100 g patrunjel verde si marar verde
120 ulei
sare dupa gst

Mod de preparare
Organele de miel se spala,prapurele se tine in apa rece.
Ceapa se spala si se taie felii.
Verdeata se spala si se taie marunt.
Se pun maruntaiele la fiert in apa cu sare dupa care se pun la racit. Ficatul,rinichii si inima se taie cuburi mici.
Se inabuse apa in 1/2 din ulei cu adaos de apa,se adauga restul maruntaie netaiate si se inabuse pana se reduce lichidul. Se racesc,se dau prin masina de tocat api se amesteca cu maruntaiele taiate cuburi,verdeata,ouale,sare si pier. Cu aceasta compozitie se umple prapurele. Se impature dandui-se forma rotunda. Se aseaza intr-o tava unsa cu restul de ulei. Se frige la cuptor 30-40 minute. Se portioneaza

Mod de servire
Se serveste cald sau rece cu ridichi rosii.

Timp de preparare: 1 - 2 ore




« Inapoi la lista


Viziteaza si
www.piatapenet.ro - www.parintispeciali.ro